Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meditáció a bolygók hatalmával

2009.02.17

                                            Meditáció a bolygók hatalmával

 

A meditáció meghatározása, és folyamatának érzékeltetése csak úgy lehetséges, ha már jó előre letesszük voksunkat a spirituális, vagy pedig a földhözragadt materialista világnézet mellett. Ezt leginkább úgy lehet érzékeltetni, ha mindkét oldalról megvizsgáljuk a felkarolt téma jelentősségét.

Első sorban vegyük figyelembe egy enciklopédia szavait:

 

-A meditáció az elme irányításának technikája, amelynek segítségével a meditátor gyakran eljut a benső nyugalom és békesség érzésének állapotába. A meditáció eredményezheti még az önmegvalósítás és a transzcendentális tudatosság mély élményét is. A világ vezető vallásaiban, a buddhizmusban, a hinduizmusban, az iszlámban, és a kereszténységben a meditáció megtalálható, mint tanítás.

 

E szemelvény visszatükrözi számunkra a tudomány mai állását. Elismerik, mint minden vallásban fellelhető tanítást és a tudat egyfajta „stimulálását, ami különböző esetekben pl.: a gyógyításban is jelentős szerepekhez juthat.

 

 A valóság ennél sokkal mélyebb értelmű, hogy megértsd, meg kell tapasztalnod, és el kell sajátítanod ezt a tudást. Továbbá be kell illesztened ezeket a mindennapi élet forgatagába. 

  A meditációs gyakorlatok, amelyeket most feltárok előtted az összpontosítás erejét nyitják meg a számodra. Fel kell ismerned saját bensőd igényeit, hiszen ahány ember annyi lélek, de az alapok, amelyek ezen az úton fekszenek iránymutatóak a számodra. Figyelmesen olvasd el őket és a gyakorlatok során minden esetben, legyen kiindulópontod és támaszod.

 

A gyakorlatok hét napos periódusokra vannak lebontva, minden egyes nap önmagába foglalja az életed különböző területeit. A következő felsorolás a Clavicula Salamonis középkori kabbalisztikus kézirat, vagy ha jobban tetszik egy Grimoare azaz varázskönyv kivonata. Nem csupán a meditációs gyakorlatok, hanem a mágikus munkáink során is szigorúan e szerint kell dolgoznunk.

Ezen értelmezés szerint megtudhatjuk, mely napokon milyen irányú illetve célú meditációt hajthatunk végre. Pontosan megszerkeszthetjük gyakorlatainkat, és a szellemi elmélyülés egyben egy szeánsz része is, amely a kellő mágikus energiát vonzza.

 

A meditáció alatt segítségünkre lehetnek a bolygók kövei amelyet marokkőként használhatunk, ebben az esetben maga a kő és az által kibocsátott energiát használjuk fel egyfajta iránytűként a gyakorlat alatt.

 

Marokkövek az uralkodó bolygók hatása alatt:

 

Nap: Krizolit, rubin, smaragd, mágneskő

Hold: Markazit, zelenit, gyöngy, berill

Mars: gyémánt, mágnes, jáspis, ametiszt

Merkúr: smaragd, achát, porfír, topáz és minden ami zöldessárga színű

Jupiter: jácint, berill, zafír, smaragd, zöld jáspis

Vénusz: berill, krizolit, karneol, korall gyöngy

Szaturnusz: karneol, zafír, barna jáspis, mágnes

 

Most pedig leírok egy gyakorlati példát aminek alapján összeállítható a meditációs gyakorlat!

 

Példánkban a kérdés egy megtörtént dologra vonatkozik, sajnos nem lehettél jelen egy eseményen, ahol úgy érzed fontos beszélgetés zajlott és szeretnéd tudni milyen érzésvilág kapcsolódott ehhez a beszélgetéshez. Kedves,vidám légkör vagy esetleg haragos hiszen számodra ezt jó volna tudni.

Mivel egy múltban történt eseményre vagy kíváncsi a holdhoz kapcsolódik a gyakorlat.

A szükséges ásvány beszerzése után felkészülés a gyakorlatra, a meditáció előtt 3 órával tanácsos valami könnyű ételt fogyasztani (nem hús) és elkezdeni a kérdésre koncentrálni, mi történhetett, ki volt ott stb, tehát vizualizáljuk magunkban az eseményeket.

Mindezek után egy kellemesen elhomályosított szobában, ahol sem a fény sem pedig a hangok nem zavarnak minket, egy előre elkészített „oltáron” ami lehet egy megfelelő színű kendő, felállítjuk a gyertyát és meggyújtjuk a füstölőszert. A marokkövet a bal kezünkbe fogjuk és lassan elmélázva kizárjuk fejünkből a gondolatokat. Ennek legegyszerűbb módja, ha felszólítjuk tudatunk MEG AKAROM TUDNI MILYEN LÉGKÖRE VOLT A BESZÉLGETÉSNEK! Körülbelül 20 percre engedjük csapkodni a gondolatainkat s a tudatunk önmagától, élesen ráébred a kérdésre. Ekkor már olyan szinten tartózkodunk, amikor feltehetjük a tényleges kérdést! Nézzünk mélyen a gyertya lángjába és hangosan mondjuk ki kérdéseink, sorban míg a választ önmagunkban meg nem halljuk!

 

Minden napra találjunk magunknak egy gyakorlatot és ezt 3 héten át ismételjük változó szituációkban.

                                                                                        

Garabonciás

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Favourable Blood Force associated with older people

(AOutfidoidotob, 2018.10.11 22:25)

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-posologie/

What is a bracing blood power

(AOutfidoidotob, 2018.09.27 13:36)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-pas-cher-en-france/

Olvasmány

(Fekete Zoltán, 2011.06.27 17:36)

Tiszteletem!

Egy olvasmányt szeretnék küldeni:
utolsoidok.com/2011/06/09/guru-vagy-jezus/

Köszöntettel.
F.Z.